Skladování hraček: Nápady pro dětský pokoj

Skladování hraček: Nápady pro dětský pokoj

0
(0)

Skladování hraček: Nápady pro dětský pokoj

Kde uložit mnoho aut, domů, kostek, míčků, knížek? Jak najít místo pro panenky a plyšáky? Úložný systém hraček je jednou z nejdůležitějších součástí dětského pokoje. Nedělejte si starosti, pokud je dětský pokoj skromný – existuje řada praktických řešení i pro nejmenší místnosti.  

Skladování hraček v dětském pokoji: důležité nuance

1. Nejlepší je ukládat hračky do krabic nebo nádob.  Pokud dáte hračky na police, úklid bude trvat příliš dlouho.

2. Hračky by měly být skladovány v takové výšce, aby k nim dítě mělo vždy přístup.  

3. Těžký nábytek, ve kterém jsou hračky uloženy, musí být upevněn ke zdi, i když se jedná o velmi malou polici nebo skříňku. Bezpečnost je na prvním místě.

4. Nádoby, ve kterých jsou hračky skladovány, by se měly snadno čistit.  

Jak ukládat hračky v dětském pokoji?

1. Lavička se zásuvkami. Nejčastěji je umístěna pod oknem. Konstrukce je nehybná a namontovaná na místě. Doporučujeme umístit na ně měkké matrace.

2. Nízký stojan. Část regálových buněk může být vyhrazena pro kontejnery s hračkami a část pro knihy a tiskoviny. Prostor nad stojanem nebude zbytečný, pokud zavěsíte na zeď televizor, promítací plátno nebo plakáty.

3. Postel se zásuvkami. Toto je velmi praktické řešení. Obchody mají standardní postele se zásuvkami.  

4. Nástěnné koše. Skvělá možnost, pokud má místnost prázdnou zeď. Hračkové koše zaplňují mezeru, takže interiér je zábavnější.  Při hledání požadované hračky se nemusí dlouho prohrabovat v různých nádobách.

5. Závěsné skladovací systémy: sáčky a měkké police. Výrobky jsou vyrobeny z netkaných textilií, polyethylenu, pletiva atd. Tyto prvky jsou velmi praktické, protože mohou být umístěny v oblastech, které nejsou k dispozici pro jiné možnosti. Například na dveřích. Minimální prostor – maximální užitek.

6. Organizátoři – kombinace. Jedná se o speciální interiérové ​​předměty určené speciálně pro skladování hraček. Skládají se z rámu a výplně.  

7. Truhla. Truhla může být dřevěná (možná i vyřezávaná nebo malovaná), proutěná, plastová. V prodeji najdete lehké a velmi jasné plastové výrobky.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*