Spolehlivé školní batohy poznáte podle certifikací od lékařů a odborníků

Spolehlivé školní batohy poznáte podle certifikací od lékařů a odborníků

0
(0)

Spolehlivé školní batohy poznáte podle certifikací od lékařů a odborníků

Zjistili jste, že dítko vyrostlo a současná aktovka už mu nevyhovuje? Případně jste pro letošní školní rok koupili batoh nový, ale nakonec nenaplňuje vaše požadavky nebo má nějaký vážný nedostatek? Ani teď ještě není pozdě shánět školní batoh.

Místo návštěvy kamenné prodejny se ale vydejte spíše do e-shopu. Papírnictví a další prodejny obvykle naskladňují tolik aktovek, aby se jich zase zbavily. Na internetu je nabídka podstatně větší a nejste omezení pouze na ty školní batohy, které zbyly. Vhodnou volbou je například e-shop české firmy STIL.

Firma STIL boduje nízkou váhou batohů

Mezi prvňáčky jsou i výjimky – děti, které byste podle velikosti poslali snad už i na druhý stupeň. Většina prvňáčků je však drobná, a proto by školní aktovka pro prvňáčka měla být především lehká. Právě nízkou hmotností a kvalitním provedením boduje česká firma STIL. Dříve panovala obecná poučka, že by měl být batoh lehčí než 1,2 kg. Ty od firmy STIL jsou však ještě podstatně lehčí, některé váží méně než kilogram. Přitom nejsou o nic ochuzené, mají anatomické zádové tvarování, přehledné přihrádky i bezpečnostní prvky.

Výrobky STIL pravděpodobně znáte z papírnictví, dají se však pořídit i online. Na oficiálním e-shopu je nabídka bohatá, zakoupit lze i sety složené z batohu, boxu, penálu, peněženky, zástěrky a jiných školních potřeb ve stejném designu.

Batoh s certifikátem je sázkou na jistotu

A ještě něčím jsou školní batohy pro 1. stupeň i starší žáky od firmy STIL zajímavé. Certifikáty. Batohy jsou totiž ověřeny lékaři i nezávislými akreditovanými zkušebnami, mají celou řadu certifikátů kvality a zdravotní nezávadnosti.

Prochází i testy u dětí, zejména těmi designovými, protože dětem jde obvykle především o vzhled. Česká firma si poradí s každou věkovou skupinou, úspěch mají také její školní batohy pro 2. stupeň, jež rozhodně nevypadají dětsky, jsou vytvořeny na míru teenagerům.

Tak zamiřte na STIL.cz, tam je výběr i po začátku školního roku stále obrovský.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*