Magnetická tabule pro děti – Vytvořte si ji z fólie

Magnetická tabule pro děti – Vytvořte si ji z fólie

0
(0)

Magnetická tabule pro děti – Vytvořte si ji z fólie

Magnetická tabule pro děti – k čemu ji potřebují? Mohou si na ni pomocí magnetů přicvaknout školní rozvrh, výukové materiály ze školy, také pohlednice a insta fotky s kamarády, malby, sběratelské karty. Ale běžná bílá plechová nástěnka není moc hezká. Vytvořte dětem magnetickou tabuli pomocí samolepicí fólie během pár minut. Vyzkoušejte návod v článku.

Magnetická tabule pro děti je dobrá pomůcka. Slouží jako úložiště úkolů, které jsou pěkně na očích. Hodí se i pro památkové předměty, fotografie, pohledy, drží na ní také magnetky na ledničku.

Magnetická tabule pro děti během pár minut

Jak dětem magnetickou tabuli vyrobit během pár minut? Nalepte ji na stěnu. Samolepicí magnetická tabule je složená z několika vrstev. Horní strana je bílá, dá se popisovat fixy určenými na whiteboard. Seženete je třeba v papírnictví nebo kancelářských potřebách.

Pod bílou vrstvou je kovová fólie, díky níž na nalepené magnetické nástěnce dobře drží magnety. Zadní stranu tvoří samolepicí vrstva a ochranná krycí fólie.

Různé rozměry magnetické tabule nebo metráž

K dispozici je několik rozměrů nalepovací magnetické nástěnky, třeba bílá nalepovací magnetická tabule pro děti 120 × 90 cm nebo menší lepicí nástěnka o rozměru 100 × 62 cm.

Pokud vám rozměr nevyhovuje, můžete si pořídit samolepicí pokovenou fólii v metráži. Dá se totiž na potřebný rozměr stříhat nůžkami nebo řezat zalamovacím nožem.

Máte křivou stěnu? Pěnové lepidlo nerovnosti vyrovná

Výrobce nalepovací magnetické tabule počítal i s tím, že stěna nemusí být vždy úplně rovná, zvláště ve starých domech a bytech. Pro tento případ je vhodná nalepovací magnetická tabule s pěnovým lepidlem.

Speciální černá magnetická tabule pro křídy

Malují děti raději křídami než fixami? Pořiďte jim nový typ nalepovací černé magnetické tabule pro malování křídami. I na ní magnety i magnetky na ledničku dobře drží. Popisovat se dá například školními křídami.

Jak magnetickou tabuli na zeď nalepit?

Aby magnetická tabule na stěně dobře držela, otřete před lepením stěnu od prachu nebo ji vyluxujte vysavačem. Je dobré si předem tužkou označit, kam nástěnku nalepíte. Měřit můžete například od podlahy.

Ze zadní strany samolepicí magnetické nástěnky sejměte ochrannou vrstvu a fólii přiložte ke stěně. Vyhlaďte hadříkem nebo k tomu určeným gumovým válečkem. Je dobré na chvíli přitlačit, aby lepidlo ke stěně dobře přilnulo.

Pak už k tabuli můžete přicvaknout magnetické figurky, kancelářské magnety nebo jiné typy neodymových magnetů. Pořídíte je na e-shopu Unimagnet.cz

Kde jinde magnetismus v domácnosti využít? Podívejte se na blog Magnetik.cz

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*