Top 5 nejlepších ošetření proti stárnutí

Top 5 nejlepších ošetření proti stárnutí

0
(0)

Top 5 nejlepších ošetření proti stárnutí

První vrásky se začnou objevovat po 25 letech a do 30 let se stanou viditelnějšími. Současně se snižuje elasticita a objevuje se suchost. Naštěstí však existuje řada kosmetických procedur, které pomohou tomuto procesu zabránit a výrazně zlepší stav pokožky obličeje. A my vám rádi představíme špičku.

Moderní kosmetologie pokročila daleko dopředu a nabízí mnoho nechirurgických metod určených ke zpomalení procesu stárnutí, zlepšení toku krve, aktivaci syntézy kolagenu a vizuální korekci změn souvisejících s věkem.

Ozonová terapie

Nepochybnou výhodou této praxe je, že neskrývá kosmetické nedostatky, ale snaží se je odstranit. Ozon ničí volné radikály a stimuluje regeneraci, pomáhá odstraňovat nejen získané, ale také často vrozené kosmetické vady.

Terapie ozon je určena pro stárnutí pokožky vlivem světla.

Výsledek bude patrný po 3 procedurách, ale pro maximální účinek bude vyžadován průběh 10 až 12 relací.

Akupresura

Akupresura má hojivý účinek a je indikována v každém věku. Procedura zabere trochu času, ale dává rychlý a dlouhodobý efekt.

Akce je založena na zlepšení krevního a lymfatického oběhu, nasycení buněk kyslíkem a snížení otoku.

Výsledkem je vyrovnaný tón obličeje, tmavé kruhy pod očima zmizí, tón svalů se zvětšuje a ovál tváře se napíná, malé vrásky se vyhladí. Akupresura navíc pomáhá odstranit z epidermis zbytky buněčné aktivity a různé akumulované toxiny.

Laserové resurfacing

Jedná se o jeden z nejpopulárnějších postupů, který je založen na aktivním účinku laseru na kůži. Korekce je způsobena energií paprsku.

Díky hluboké penetraci laser podporuje odpařování starých buněk a uvolňuje tak prostor pro vznik nových. Trvání procedury je 30-40 minut.

Laserový resurfacing je efektivní k odstranění jak jemných, tak hlubokých vrásek. Viditelného účinku je dosaženo také v boji proti hyperpigmentaci, po akné, jizvách.

Výsledek po průběhu těchto procedur je dostačující po dobu 2-3 let, po kterých bude nutné sezení opakovat.

Mezoterapie

Injekční technika, při které se do střední vrstvy kůže pomocí tenkých jehel zavedou různé vitaminové sloučeniny, enzymy, rostlinné extrakty. V každém případě kosmetolog vybere komponenty individuálně, přičemž zohlední vlastnosti kůže a problémy, které je třeba vyřešit.

Mezoterapie proti stárnutí je schopna „zachránit“ před pigmentací, bledou pletí, ochabnutím a vráskami. Pokud se bojíte, že to bude bolet, můžete vždy požádat o anestézii.

Fototerapie

Pakliže jsou injekce pro vás příliš radikální, použijte fototerapii. Jeho nepochybnou výhodou je, že rehabilitace trvá jen 1-2 hodiny po zákroku. To je možné díky skutečnosti, že světelné pulzy působí na hluboké vrstvy pokožky, aniž by ovlivňovaly epidermis – horní vrstvu.

Odborníci dnes považují fototerapii za jednu z nejlepších a nejslibnějších metod omlazení díky minimálním vedlejším vlastnostem a široké škále účinků.

Dávkovaný účinek fotopulz postupně a jemně koriguje metabolický proces v buňkách, což umožňuje výrazně zlepšit vzhled kůže.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*