Jak hovořit s mužem na prvním rande, aby nebyla ostuda?

Jak hovořit s mužem na prvním rande, aby nebyla ostuda?

0
(0)

Jak hovořit s mužem na prvním rande, aby nebyla ostuda?

Dívky jsou často trápeny otázkou: o čem mluvit s mužem na prvním rande? Kromě toho zůstává relevantní nejen první den, ale alespoň doba, než se mladí lidé lépe poznají. Ale na prvních setkáních – o čem s nimi mluvit? V komunikaci existují určitá omezení, ať vztah, který právě začal, rychle neskončí. Ale co dělat, aby se tomu zabránilo? Je třeba předem promyslet několik náhradních témat pro konverzaci – aby byla neutrální, takže v takovém případě svého partnera neurazíte.

Jaká témata bezpečného rozhovoru si vybrat?

Přátelé, domácí zvířata. Toto téma se zdá být dostatečně bezpečné a zajímavé pro první rande. Koneckonců o sobě víte tak málo. V takovém rozhovoru se můžete hodně dozvědět o svém novém známém – o jeho přístupu k lidem, o stupni jeho blízkosti k rodině, o roli přátel v jeho životě atd.  

Studium nebo práce. Jde o důležitý aspekt v životě každého člověka a podobné téma samozřejmě samo vyvstane.  

Koníčky. To je velmi plodné téma pro konverzaci i za účelem lepšího vzájemného poznávání. Kulinářské preference, hudba, kino, literatura atd. O tom je důležité hovořit s mužem. Samozřejmě byste měli znát jeho preference v oblasti univerzálních hodnot.  

Jak vidí svou budoucnost? Toto je zcela přirozené téma, a navíc úrodná půda pro diskusi. Jen se nedotýkejte otázek jeho vztahu k manželství a dětem.    

Sociální souvislosti. Jak komunikativní je? Co když například nemáte rádi hlučné večírky, a on může být extrémně společenský člověk, který miluje setkání s přáteli a visí v nočních klubech.

Zábavné životní situace, vtipy. Zde si můžete vyzkoušet jeho smysl pro humor, jeho schopnost improvizovat slovy a skutky. V tomto však nesmíme překročit rozumné hranice. Žádné vulgarity!

Co je lepší zamlčet

Existují témata, kterých je lepší se první den nedotýkat:

  • nevzpomínejte na vaše bývalé muže. Je lepší nemluvit o jejich silných a slabých stránkách, porovnávat, kritizovat;
  • nemluvte o svých vlastních selháních;
  • nestěžujte si na životní potíže;
  • nestěžujte si na své zdraví ani dětství.

Obecně – prostě nemyslete na nic negativního!

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*