Nejmódnější bestsellery na světě

Nejmódnější bestsellery na světě

0
(0)

Nejmódnější bestsellery na světě

Designéři neúnavně pracují na tvorbě věcí, které budou v tomto roce trendy. Vytvářejí historii módního světa – místo pro skutečná mistrovská díla.

Sandály Bottega Veneta

Ručně vyráběné z měkké prošívané kůže, daleko od sofistikované klasiky s několika základními odstíny přitahují zájemce o módu po celém světě.

I cena kolem 800 dolarů je nezastavila na jejich cestě k novému trendu.

Mikro taška Le Chiquito (Jacquemus)

Její rozměry jsou pouze 8,5 x 5 cm a navenek vypadá jako klíčenka. Stylisté doporučují nosit mikro tašku v ruce nebo zavěsit přes rameno pomocí dlouhého popruhu. Samozřejmě nejde o praktický doplněk, ale je to módní hit. Cena je kolem 260-500 dolarů.

Tenisky Adidas Continental 80

Pouze 80 dolarů a tolik zábavy. Tento model se stal tak populárním a žádaným, že ho dokonce nosí modelka Sofie Richie a americká populární moderátorka Kendall Jenner.  

Svetr Mansur Gavriel

Celá sbírka modrých svetrů s romantickými mraky byla vyprodána za pár týdnů.

Věc vyrobená z alpakové vlny vás zahřeje a cena 500 $ nikoho nerozhodila, takže se svetr stal jedním z nejrychleji prodávaného zboží.

Prada Nylon Bag

Nylon nebyl nikdy spojován s luxusem. V roce 2018 však Prada Fashion House překvapil své fanoušky představením řady nylonových tašek, jejichž design tvořili i architekti. Tento odolný materiál, jak se ukázalo, může vypadat stylově.

Šaty Juliette značky Los Angeles Reformation

Všechny věci jsou vyrobeny z přírodních materiálů a recyklovaného oblečení. Tato značka se proslavila ženskými šaty – lehký květinový popruh midi je příkladem elegance a romantismu. Není divu, že ženy po celém světě je kupují rychlostí blesku.

Plavky Fendi

V létě roku 2019 slavný rapový zpěvák Nikki Minaj zářil v bikinách s logem Fendi. Poté se začaly aktivně kupovat v podstatě obyčejné plavky za cenu 350 eur.

Náušnice Balenciaga

Pokud je vaše prostřední jméno originalita, pak budete určitě mít rádi náušnice od Demny Gvasalia ve formě špendlíků za asi 400 USD.

Taška Paco Rabanne 1969

Taška smontovaná z kovových dílků stojí asi 1000 – 1300 $, modelka a herečka Emily Ratakovsky a herečka Priyanka Chopra s nimi jen zazářily.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*