Kalhoty – věc, kterou by měli mít všichni

Kalhoty – věc, kterou by měli mít všichni

0
(0)

Kalhoty – věc, kterou by měli mít všichni

Kalhoty zdůrazňují siluetu, zvyšují výraznost křivek těla a vytvářejí tak pro muže sexuální ideál. A to je důvod, proč tuto stylovou věc vidíte na všech módních přehlídkách, kde díky kalhotám se vytvářejí elegantní oblečení, které vypadá perfektně v kanceláři a v uvolněnější atmosféře.

Úzké kalhoty – trubky

Každá dívka by chtěla nosit toto módní oblečení. Bohužel, ne každý si může dovolit nosit úzké kalhoty. „Na koho půjdou?“ Trubky budou sedět štíhlé postavě. Stylisté nedoporučují nosit tento styl dívkám, které mají velké hýždě, plné nohy nebo příliš široké boky. V tomto případě „trubky“ zdůrazní pouze všechny nedostatky. Na druhé straně, vás tento typ kalhot zeštíhluje, zmenšuje boky a krátké nohy protahuje.  

Světlé a tmavé – vždy stylové!

Černé nebo tmavě modré kalhoty jsou chytrou volbou. Jsou v dokonalé harmonii s kontrastními světlými halenkami, košilemi nebo vestami. Bílé upnuté kalhoty vypadají velmi působivě a módně.  

Jasné barvy těsných kalhot jsou ideální pro dámy, které se nebojí experimentovat s různými barvami. Takové modely jsou kombinovány s neutrálním topem v pastelových barvách nebo s halenkami a topy nasycených barev.  

Úzké kalhoty v neutrálních odstínech – neformální oblečení ve stylu ležérním. Béžová, světle růžová, šedá, broskev, světle zelená, modrá – tyto barvy vypadají neuvěřitelně stylově, ale zároveň elegantně a zdrženlivě. Jsou v dokonalé harmonii s různými prvky oblečení, jako jsou topy, trička, mikiny a vesty.

Perfektní kombinace

Jaký je nejlepší způsob nošení těchto kalhot? Trubky se hodí k mnoha věcem. Kombinace úzkých rovných kalhot a vesty je vždy elegantní a výhodná. Hedvábná košile, těsně přiléhající roláky nebo topy vypadají harmonicky s těmito kalhotami.  Neméně stylové jsou však volné svetry nebo objemné halenky. Jako svrchní oděv pro takové kalhoty je vhodný plášť nebo kabát těsně pod koleny. Tento vzhled je ideální pro obchodní prostředí. V ostatních případech bude dobře fungovat teplá krátká bunda nebo krátký kožich.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*