Jak zjistit, zda manžel podvádí na služební cestě

Jak zjistit, zda manžel podvádí na služební cestě

0
(0)

Jak zjistit, zda manžel podvádí na služební cestě

Mnoho mužů, kteří byli oddáni svým manželkám a přítelkyním po mnoho let, začínají hledat nové emoce a pocity, jež vedou k nevěře. Psychologové nazývají toto období „krizí středního věku“. Přestože existují muži s touhou podvádět své drahé polovičky bez ohledu na okolnosti a věk. Podle statistik, 80% mužského podvádění v manželských párech nastane během služebních cest. Jak zjistit, zda manžel podvádí na služební cestě?  

Chování a změny nálady

Pokud váš jinak klidný manžel se náhle promění a má podrážděnou a ponurou náladu, zejména po služebních cestách, nemusí to nutně znamenat, že má při práci potíže.  Nebo naopak jindy nevšímavý manžel najednou přinese květiny nebo umyje nádobí – i tady je třeba zbystřit.

Návyky se mění

Váš manžel jindy šmudla náhle dbá o svůj zevnějšek a dokonce se zajímá o módu, navíc přijde domů s novým moderním účesem. Tady je víc než pravděpodobné, že se chce na služební cestě s někým setkat nebo si povyrazit.

Pracovní plán se mění

Manžel jezdí stále častěji na služební cesty? A co víc, dokonce se na ně těší.  To je jeden z prvních bodů, pomocí kterého můžete zjistit, zda manžel podvádí na služebních cestách. Doporučujeme nenápadně zjistit, jestli manžel skutečně jezdí na služební cesty a s kým.

Intimní vztah

Jasnou obavou by měla být neochota vašeho manžela mít sex po pracovní cestě. „Omluvy“, únava a nedostatečný spánek, zpravidla nemají nic společného s realitou. Pokud to nehodláte dále tolerovat, je lepší okamžitě promluvit se svým manželem a pokusit se ho přimět k nalití čistého vína.

Další podezření

A nejzásadnější: otisk rtěnky na oblečení manžela po služební cestě, podivné škrábance na těle, časté SMS zprávy a neznámá volání – tyto a další běžné znaky jasně ukazují na nevěru.  Co dál? Internet je plný rad a zkušeností od lidí, co si prožili něco podobného.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*