Anglicky snadno a rychle…aneb máme doma puberťáka

Anglicky snadno a rychle…aneb máme doma puberťáka

5
(3)

Anglicky snadno a rychle…aneb máme doma puberťáka

Jaké je mít doma dítko v PUBERTĚ? Každopádně velmi poučné. A pokud máte štěstí ještě dvojnásobné, tak se zaručeně od nich můžete hodně přiučit. Je pak na každém, jak vzniklé poznatky využije.

Mám doma dvě PUBERŤAČKY. Je to radost. Každý den je jiný. Rozdíl je pouze v tom, jestli s nima ten den tříská puberta zleva doprava, a nebo zprava doleva. Nic víc, nic míň. Lehké, že?

A dokonce, díky tomuto překrásnému období, se můžete vzdělávat. Pokud máte jakékoliv mezery v anglickém jazyce, oni Vám s tím rádi pomůžou. Vzhledem k nepřetržité frekvenci slov, které na Vás chrlí, tak je to klasický RYCHLOKURZ pro začátečníky.

Mezi nejoblíbenější slova neodmyslitelně patří COOLINTRENDY a EASY. Máte velkou výhodu, že se je rychle naučíte, protože Vám je budou tlačit do hlavy minimálně do té doby, než pochopíte, že VY nic z toho opravdu nejste. Vysvětlí Vám, že jste dokonale OLD SCHOOL, neboli stará škola a to zaručeně není IN.

Když dospějete ke smíření s nastalou situací, odmění to slovem OK GIRL, nebo OK BOY. Sice stále nejste COOL, ale už vědí, že s tím nic neudělají. Velký úspěch mělo u nás slovo PRANKOVAT. Věděli jste, že to znamená dělat vtípky? Jestli ne, pečlivě si slovíčko poznamenejte, bude se Vám hodit. PRANKOVÁNÍ je totiž jejich oblíbená disciplína.

Hektary peněz, které z Vás každý týden tahají potřebují, aby byli VSCO ( čtěte viskou), neboli TRENDY. Za nás se tričku nad pupík říkalo jednoduše. Tričko nad pupík! Dnes je doba moderní, říkají mu CROP TOP. A jestliže jim chcete udělat culík, tak už není potřeba gumiček, ale SCRUNCHIES. Dejte si pozor, ať neřeknete slovo gumička, nebo nebudete IN.

Mohlo by se totiž stát, že Vás potom VYREKTÍ. Tedy setřou jak špinavou podlahu. A aby si mohli pokecat s někým kdo je zaručeně COOL, budou kontaktovat svého BFF, tedy nejlepšího přítele. Při jejich podstatných debatách minimálně na dvě hodiny, stihnou dokonale probrat hlavně CRUSHE, což je kluk , který si jim líbí a nebo kdy vyrazí na NÁMKO, tedy na náměstí.

V případě, že Vás poctí svojí přízní a budou Vám chtít něco ukázat, tak zajisté zazní slovíčko CHECKUJ. Netápejte co to znamená. Je to jednoduché, musíte se hned podívat, na pro ně životně důležitou stránku na internetu. Většinou to bude článek o nějakém LUCKY BOY. Nebo stránky, kde se jim podobní navzájem HEJTUJÍ, tedy urážejí a přitom se tváří, že nic vtipnějšího ještě neviděli.

Nemyslím si, že tento RYCHLOKURZ Vám pomůže být TRENDY. Ale přinejmenším toho svého PUBERŤÁKA překvapíte, když budete alespoň tušit, o co se jedná. To, že v konečném důsledku nikdy nepochopíte význam, není důžité.

Důležité je být hlavně na oko IN, i když jste v duchu těžký OLD SCHOOL…

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasů: 3

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*