Světlé barvy do našeho domu

Světlé barvy do našeho domu

0
(0)

Světlé barvy do našeho domu

Přidejte do svého domu veselé barvy! Světlé barvy v interiéru – to je vždy neobvyklé! Nabízíme několik zajímavých barevných schémat.

Zelená svěžest

Modrá a zelená jsou chladné barvy. Pokud však budou správně kombinovány s teplými odstíny, bude to velmi stylové a svěží. Pro udržení správné rovnováhy doplňte místnost hnědými závěsy s veselými vzorky a rozložte polštáře. Hnědá barva bude skvěle ladit s dřevěnými parketami a konferenčním stolkem. Poslední úprava – rozložte modré a zelené doplňky po místnosti.

Nebesky modrá

Kombinace modré a bílé je klasika, která nezklame. Například, pokud se rozhodnete pozměnit kuchyň ve venkovském domě. Okamžitě si budete myslet, že někde v těsné blízkosti se rozvlnilo moře za křiku racků. Mimochodem, snadný způsob, jak zvýraznit starý nábytek, je změnit všechny kliky.

Provokativní červená

Světlé výrazné barvy pomohou příkladně staré koupelně dát nový nádech. Červené a bílé pruhy jsou stylové a moderní. Ale dlaždice na podlaze ponechte raději v klasickém stylu. Společně s malým kobercem a dřevěným nábytkem se promění vaše koupelna na útulnou. Malý tip: pokud se rozhodnete pro proužky, nejlépe vypadají 20 cm široké.

Citrusové tóny

Citrusové odstíny – žlutá, oranžová, zelená – do místnosti dodají svěžest a novost. A co je nejdůležitější, dodržujte správné tóny barev ve všem – světlé záclony a stěny se smetanovým nábytkem a podlahou nic nepokazí. Nebojte se přidat několik barevných akcentů – například červený koberec a oranžový polštář.

Vzpoura barev

Kdo říká, že pro stěny a strop musíte vybrat pouze jednu barvu? Pojďme se ponořit do dětského světa barev. Vaše dcera určitě ocení pokoj na hraní s růžovými, žlutými a oranžovými stěnami. Když vyroste – jednoduše pokoj přemalujete neutrálními barvami.

Černobílá klasika

Černobílá klasika nikdy nevyjde z módy a je ideální pro majestátní viktoriánské pokoje i moderní studiové apartmány. Je však lepší doladit kontrastní černé a bílé stěny nábytkem a záclonami teplých neutrálních odstínů. Do místnosti přidejte velkou květinu v květináči a je hotovo.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*