Top 10 chyb v jednání s mužem

Top 10 chyb v jednání s mužem

0
(0)

Top 10 chyb v jednání s mužem

Mnoho dívek dělají určité chyby ve vztahu k muži. Někdy, i když si neuvědomujeme, tak takové chování nebo jednání vůbec nepřispívá k rozvoji harmonických vztahů.  

1. Stereotypní myšlení

Negativní zkušenost z minulých vztahů, předsudků a určitých konvencí – všechny tyto faktory velmi zasahují a omezují naše životy. V důsledku toho je pro ženu velmi obtížné přijmout partnera takového, jaký je.  Nejsme dokonalí, muži také přijímají ženy se všemi nedostatky a slabostmi.

2. Život v neustálých iluzích

Existuje kategorie dívek, které ještě předtím, než si vytvoří vztah s mužem, vědí, jak by se mělo všechno vyvinout, mají na svého partnera nadměrné požadavky. Doporučujeme, abyste opravdu zhodnotili svého partnera a nežili v neustálých iluzích.

3. Příliš vysoké požadavky

Časté ženské chyby ve vztazích vyžadují od partnera to, co nemůže dát. Nemůže proto, že to nechce, ale proto, že nechápe smysl těchto požadavků.  Nelze na muže vyvíjet nátlak, musíte pro něj vytvořit vhodné podmínky, aby chtěl pracovat a starat se o své milované.

4. Mnoho žen chce svého partnera předělat

Současně se to děje podle poněkud podivného schématu – nejprve se zamilují, pak najednou se rozhodnou, že je třeba tuto osobu změnit. Nikdo není nadšený, když je stále upozorňován na nedostatky s tím, aby se změnil.

5. Touha ovládnout

Ženy se často snaží být hlavní osobou ve vztahu, vést, ovládat, radit, prakticky uškrtit muže svou péčí a láskou. Nedělejte to!

6. Ztráta sebe sama ve vztahu

Pokud se žena partnerovi podbízí, neustále se mu přizpůsobuje, ponižuje, nekončí to v ničem dobrém. Když ztratíte svou vlastní hodnotu, neměli byste očekávat, že vás ostatní ocení.

7. Špatná komunikace

To je, pokud místo klidného projednávání a vyjadřování svých tužeb a nároků, žena kritizuje, obviňuje a uráží. Nemyslete si, že muž bude chápat, co vlastně od něj chcete.

8. Vztahové hry

„Chceš mě? Tak proto musíš něco udělat!“  Takové chování je přípustné pouze tehdy, pokud neplánujete seriózní vztah a chcete se jen pobavit.

9. Předstírat

Každý z nás chce vypadat lépe, než ve skutečnosti je. Když vztahy teprve začínají, mnoho žen se snaží skrýt své nedostatky. Ale nikdo se nedokáže přetvařovat věčně a pak je zle.

10. Strach z chyb

Mnoho žen se bojí opakovat svou neúspěšnou zkušenost z minulých vztahů, jsou zamrzlé, nevěří mužům. Někdy se vyskytují protiklady – ve snaze najít vhodného partnera žena odhalí svou duši před každým, s kým se setká. Je důležité si uvědomit, že chyby jsou zkušenosti, které pomáhají naučit se něco nového.

nejsirsi nabidka v CR 4

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*