Mytí oken a žaluzií

Mytí oken a žaluzií

0
(0)

Mytí oken a žaluzií

Mytí oken a žaluzií.

Přes všechny moderní vymoženosti a reklamy na přípravky a pomůcky, které to dělají skoro samy, patří mytí oken a zejména žaluzií mezi nejneoblíbenější činnosti téměř každé hospodyňky. Úmorná a časově náročná práce, jejíž výsledek s sebou často odnese první déšť…

Na všechno sama?

Samozřejmě můžete požádat o pomoc manžela nebo do práce zapojit odrostlé děti, pokud si troufáte. Můžete požádat o pomoc kamarádku, máte-li takovou, která trpí pořádkumilovnou mánií, jenž není beze zbytku využita, nebo se porozhlédnout po okolí, jestli nenajdete někde poblíž někoho, kdo si potřebuje akutně přivydělat. Nejjednodušší a nejjistější ale bude vyhledat si v inzerci firmu, která má mytí oken a žaluzií v popisu práce.

Proč odborníky?

Přijde vám využití specializované firmy, která si za své služby nechá zaplatit, jako zbytečné mrhání finančními prostředky? Zkuste se na to podívat takto: Šmouhy na skle a nedbale setřené žaluzie určitě nestojí za dusnou atmosféru a hádky s nejbližšími, kamarádce své výhrady k její pečlivosti asi také budete předkládat jen velmi, velmi opatrně – zato u placené služby máte nárok na jakékoliv požadavky a výsledek zcela podle svých představ.

Jak na to?

Jestliže nechodíte kolem sídla úklidové firmy cestou z práce a o žádné neví ani vaši blízcí, s důvěrou se obraťte na internet. Jistě vás nezklame, protože úklidové firmy najdete skutečně všude, nejen ve velkých městech – ale protože na ženy je nakládáno stále víc, často víc, než jsou schopny reálně zvládnout, bývají také velice vytížené. Proto počítejte s určitou čekací dobou – a pokud se rozhodnete pro úklid u příležitosti Vánoc nebo Velikonoc, přihlaste se dostatečně včas, jinak na vás přijde s vánočním úklidem řada někdy v únoru.

Kolik za to?

Ceník za mytí oken a žaluzií se bude lišit region od regionu. Zpravidla se však platí od metrů čtverečních a za žaluzie zvlášť. Pro určení konečné ceny je také podstatný typ oken, jiné ceny platí pro stará okna dřevěná, jiný pro modernější typy oken plastových.

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 0 / 5. Počet hlasů: 0

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*