Valentýn…každoroční únorové srdcebraní

Valentýn…každoroční únorové srdcebraní

5
(2)

Valentýn…každoroční únorové srdcebraní

Den se se dnem sešel a jak už to bývá, únorový měsíc jako tradičně patří svátku všech zamilovaných. Ono magické datum 14.2. pro mnoho lidí znamená láskyplná vyznání, pro někoho emočně vypjaté období a pro další nepodstatné datum. Ať tak a nebo tak, VALENTÝN je tady.

V tomto článku se zaměříme na první skupinu. Na ty, kteří svátek sv. Valentýna bez zábran uznávají a chtějí ho svému protějšku co nejvíce zpříjemnit. A protože pozornosti z lásky jsou stabilní jistotou tohoto svátečního termínu, pojďme se podívat na několik tipů, které zahřejí u srdce.

Ženy a Valentýn

  • KVĚTINY – Jistota. Buďte si jistí, že s tímto dárkem uspějete vždy. A je jedno, zda kytici doplníte nějakou malou pozorností a nebo darujete pouze pugét omamné vůně a krásné barevnosti. Radost v očích své milované vykouzlíte zaručeně.
  • PARFÉM – Ženy jsou vášnivé milovnice vůní. Správně zvoleným parfémem nic nepokazíte. Máte na výběr z nepřeberného množství, tak směle do toho pánové.
  • ŠPERK – Každá žena je krásná. Ale proč její nádheru ještě nepodpořit třpytivou drobností? Nejenom že bude potěšená, ale přidanou hodnotou bude trvalá vzpomínka na tento den.
  • PLYŠOVÁ DROBNOST – Valentýn není o darech za horentní sumy. Kolikrát malá věc udělá větší dojem, než jste čekali. Obchody dnes nabízejí nespočet takových maličkostí pro zamilované. Stačí si jen vybrat.
  • VEČEŘE – Ve finále nezáleží, jestli vaší paní pozvete na večeři do restaurace a nebo zda nachystáte romantiku ve vašem domácím zákulisí. Ženy milují pohodu. Jsou rády, když se i o ně sem tam někdo stará a ukáže jim jejich nenahraditelnost. Večeře je jasná trefa do černého v terči láskyplných vyznání.

Muži a Valentýn

  • JÍDLO – Čím si získat partnera? Jídlem. Uvařte mu jeho oblíbený pokrm a máte dárek k Valentýnu za všechny peníze.
  • OBLÍBENÁ VŮNĚ – Muži povětšinou nejsou tak nároční jako jejich protějšky. Proto není nutné spekulovat nad výběrem parfému nikterak dlouho. Sáhněte po osvědčeném a máte vyhráno.
  • TELEVIZNÍ VALENTÝN – Má váš drahý rád fotbal? Hokej? Tenis? Co mu navrhnout společné dívání? Pro méně obětavé ženy doporučujeme jednodušší variantu, stačí mu dovolit se dívat.
  • SLADKÁ TEČKA – Ano, zase jídlo. Sladká dobrota bude pro muže jako chuťové pohlazení. Pamatujte, najedený muž se rovná muž spokojený.
  • VY – To nejlepší na závěr. Darujte mu sebe. Krásnou, usměvavou a hýřící pohodou. A pokud k tomu doplníte ještě předešlé 4 body, tak bude váš milovaný na tento svátek dlouho s radostí vzpomínat.

V konečném důsledku není to nejdůležitější CO si konkrétně navzájem dáte. Hlavně, že jste s milovanou osobou a můžete oslavit svátek sv. Valentýna společně. Myslete na to, že někteří takové štěstí nemají. A proto si toho važte nejen v tento den, ale každý jiný. Máte totiž nepopsatelnou výhodu, máte jeden druhého.

A nejen v den sv. Valentýna…

https://www.guestblogging.cz/images/tinymce/2020/2/background-3071999_1920.jpg

Líbil se Vám tento příspěvek?

Kliknutím na hvězdičku to ohodnoťte!

Průměrné hodnocení 5 / 5. Počet hlasů: 2

Zatím žádné hlasy! Buďte první, kdo ohodnotí tento příspěvek.

Google+ Linkedin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

*

*